Indeling
Het zorgvuldig verbouwde kantoor biedt ruimte voor elk type werk, zeker ook binnen het concept van het nieuwe werken. Vergaderen in groot of klein verband, informeel overleg, geconcentreerd werken of relaxed loungen of lunchen.

Alle ruimte
Tot uw beschikking staan diverse moderne kantoorkamers en flexibele werkplekken rond de tuin-patio met zitmeubilair en tafel. Daarnaast is er een luxueuze, volledig ingerichte keuken. Verder biedt dit modelkantoor u een serverruimte met patchkast en koeling en een praktische opslagruimte.

Relaxed lounchen
Centraal in uw nieuwe modelkantoor biedt een licht verhoogd podium een aantal loungeplekken voor een moment van rust en nieuwe inspiratie tussen twee meetings in. U vindt er tevens ontmoetingspunten om iemand te verwelkomen of bij te praten of om voor een werkoverleg met uw team.

Uitrusting
De circa 1.100 m2 kantoorruimte wordt opgeleverd inclusief toegangscontrole, tapijt in de kantoorzone en een hoogwaardige epoxyvloer in de loopgedeelten, design kantoormeubilair, bekabeling voor elektra en data, intercom met losse handzenders.

Kennismaking
Heeft u interesse in dit modelkantoor en wilt u meer weten? We maken graag tijd vrij om met u kennis te maken, voor het verkennen van uw wensen en het toelichten van de mogelijkheden. Als u hier klikt, nemen we snel contact met u op!

home